Asistență tehnică

După finalizarea dezvoltării site-ului web, oferim întreținere completă, modernizare și suport pentru proiect.

Înțelegem că implementarea cu succes a unui proiect este doar începutul călătoriei către obiectivele dumneavoastră. Odată ce dezvoltarea site-ului dvs. web este finalizată, vă oferim întreținere completă, actualizări și asistență pentru a asigura funcționarea și dezvoltarea continuă a proiectului dvs.

Avantajele abordării noastre:

• Experiență și expertiză: Specialiștii noștri au o experiență vastă în suportul tehnic al proiectelor web.
Abordare personalizată: Ne adaptăm sprijinul la nevoile proiectului și ale afacerii dumneavoastră.
Sprijin transversal: Suntem pregătiți să vă sprijinim proiectul în fiecare etapă de dezvoltare, de la înființare până la creștere și extindere.

Cum lucrăm:

• Analiză și evaluare: Analizăm stadiul proiectului dumneavoastră și determinăm nevoile dumneavoastră de asistență tehnică.
Planificare: Elaborăm un plan de întreținere, inclusiv actualizări, copii de rezervă și alte activități.
Implementare și monitorizare: Implementăm întreținerea, monitorizăm timpul de funcționare și răspundem nevoilor proiectului dumneavoastră.

Dacă sunteți în căutarea unui partener tehnic de încredere care să vă întrețină și să vă susțină proiectul web, serviciul nostru de asistență tehnică este aici pentru a vă ajuta. Contactați-ne astăzi și ne vom asigura că site-ul dvs. web este funcțional în mod fiabil și în continuă evoluție.

Ce oferim

Întreținere tehnică

Ne ocupăm de stabilitatea tehnică a site-ului dumneavoastră, asigurând buna funcționare, încărcarea rapidă și actualizarea acestuia.

Conținut 

Vă putem ajuta să vă finalizați proiectul, de la crearea de conținut până la afișarea acestuia pe o resursă online.

Backup și securitate

Ne pasă de siguranța datelor dumneavoastră. Facem copii de rezervă ale datelor dvs. în mod regulat, le protejăm de viruși și de atacurile hackerilor.

Sprijin și consiliere

Echipa noastră de experți tehnici este întotdeauna disponibilă pentru a vă ajuta cu întrebări și pentru a vă oferi sfaturi profesionale.

Modernizare și modernizări

Tehnologia se schimbă în mod constant, iar noi suntem aici pentru a ne asigura că site-ul dvs. este la zi cu cele mai recente inovații. Facem actualizări și modernizări regulate pentru ca proiectul dvs. să rămână relevant și competitiv. De exemplu, ați putea să vă perfecționați Calculatorul sau Logica de livrare

Aveți nevoie de asistență tehnică?

Lasă cererea ta pe mâna experților de la BUTTERFLY Studio!

Prin apăsarea butonului, sunteți de acord cu următoarele prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal și sunteți de acord cu Cookies & Privacy policy

Obțineți o consultare gratuită
și o ofertă specială

Apăsând butonul „Trimiteți”, vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor personale și sunteți de acord cu Cookies & Privacy policy