Branding

Accentuează-ți unicitatea: cu noi, brandul tău va deveni unic și memorabil.

Când ar trebui să comandați brandingul?

Lansarea unui nou proiect

Brandingul strategic vă poate ajuta să intrați pe piață cu o imagine puternică, care va atrage atenția și va crea o comunicare eficientă cu publicul dumneavoastră.

Rebranding

Dacă afacerea dvs. este bine stabilită, dar doriți să fiți mai relevant și să atrageți un public nou, un rebranding creativ vă va permite să vă extindeți cu succes publicul țintă și să vă actualizați imaginea.

Când vă schimbați imaginea

Uneori trebuie să schimbi complet ideologia mărcii tale pentru a rămâne competitiv. Brandingul vă poate ajuta să creați o nouă imagine care să vă mențină reputația și să vă atragă publicul țintă.

Costul de branding

*Prețul exact este stabilit în funcție de volumul de muncă și de obiectivele care trebuie atinse.

Crearea logo

ST din partea clientului

 • Dezvoltarea logo-ului (2 variante)
 • Trimiteți fișierele în format vectorial
de la 150 euro
de la o săptămână

Brandbook „Standard”

 • Logo
 • Ideea/istoria logo-ului
 • Reguli de utilizare a logo-ului
 • Culorile și fonturile mărcii
 • Utilizarea incorectă a logo-ului
 • Utilizarea logo-ului în viață (1-2 obiecte)

+ Elemente suplimentare care urmează să fie discutate

600 euro

Brandbook „Extins”

 • Brandbook „Standard”
 • Exemplu de design de rețele sociale (fb, insta)
 • Documente de marcă (1-2 obiecte)
 • Uniforme

+ Elemente suplimentare care urmează să fie discutate

800 euro

Brandbook „Premium”

 • Brandbook „Extended”
 • Carte de vizită
 • Panou publicitar
 • Emoții de marcă
 • Valorile mărcii

+ Elemente suplimentare care urmează să fie discutate

1200 euro

Crearea de cărți de vizită

ST și informațiile necesare din partea clientului

 • Dezvoltarea prototipurilor (2 variante)
de la 50 euro
de la 1 săptămână

Analiză logo + recomandări

de la 150 euro
de la 1 săptămână

Rebranding logo + brandbook

ST din partea clientului

 • Briefingul este obligatoriu
de la 900 euro
de la 1 săptămână

Aveți nevoie de branding de la
profesioniști?

Lasă cererea ta pe mâna experților de la BUTTERFLY Studio!

Prin apăsarea butonului, sunteți de acord cu următoarele prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal și sunteți de acord cu Cookies & Privacy policy

Răspunsul la întrebări frecvente.

Ce este brandingul și de ce am nevoie de el?

Brandingul este procesul strategic de creare a unei imagini unice a companiei, produsului sau serviciului dumneavoastră. Aceasta ajută la stabilirea recunoașterii, la crearea unei reputații pozitive, la atragerea și păstrarea clienților.

Cu ce poate contribui brandingul la afacerea mea?

Brandingul vă ajută să ieșiți în evidență pe piață, să atrageți atenția clienților potențiali, să creșteți loialitatea clienților existenți, să adăugați valoare produsului sau serviciului dumneavoastră și să stabiliți relații pe termen lung cu clienții.

Cât de mult poate dura procesul de construire a unui brand?

Timpul necesar pentru a crea un brand depinde de mulți factori, inclusiv de complexitatea proiectului și de amploarea muncii. De obicei, procesul durează între câteva săptămâni și câteva luni.

Care sunt pașii de bază în procesul de construire a unui brand?

Procesul de branding presupune analizarea afacerii și a publicului țintă, dezvoltarea unei strategii de brand, crearea unui logo și a unei identități vizuale, dezvoltarea materialelor de marketing și lansarea brandului.

Puteți ajuta doar cu designul logo-ului sau este necesar un pachet complet?

Oferim atât pachete complete de branding, cât și servicii individuale, inclusiv design de logo, identitate vizuală, materiale de marketing și strategie de branding. Suntem pregătiți să ne adaptăm la nevoile dumneavoastră.

Ce rezultate vă puteți aștepta de la branding?

Brandingul ajută la crearea recunoașterii, la consolidarea încrederii clienților, la stabilirea prețului atractiv, la îmbunătățirea competitivității și a relațiilor pe termen lung cu clienții.

Ce companii au beneficiat deja de serviciile dumneavoastră de branding?

Avem experiență de lucru cu companii dintr-o varietate de industrii, de la startup-uri la corporații mari. Suntem mândri de portofoliul nostru și suntem pregătiți să împărtășim referințe la cerere.

Etapele activității de branding

Analiza pieței și a concurenților.
Elaborarea unei strategii de poziționare.
Naming.
Crearea unui logo și a unei cărți de logo.
Formarea identității corporative și a liniei directoare.
Brand media design.
Crearea unui brandbook.
Formarea atributelor mărcii: Dezvoltarea descriptorului, a sloganului și a sloganului.

Construirea unei imagini de companie care să aibă un impact pozitiv asupra vânzărilor și reputației.

Cu ajutorul instrumentelor de marketing și de design, creăm o imagine pentru compania dumneavoastră. Aceasta stimulează vânzările și vă stabilește reputația ca o companie demnă.

Scufundarea în
business
Cercetare de piață
Construirea unui brand puternic

Gândindu-vă la ce culori să folosiți

De la crearea unui logo

Înainte de identitate

Când ar trebui să vă gândiți să comandați branding?

 • Lansarea unui nou proiect: Un branding strategic vă poate ajuta să intrați pe piață cu o imagine puternică, care va atrage atenția și va crea o comunicare eficientă cu publicul dumneavoastră.
 • Rebranding: Dacă afacerea dvs. este stabilită, dar doriți să fiți mai relevant și să atrageți un public nou, un rebranding creativ vă va permite să vă extindeți cu succes publicul țintă și să vă actualizați imaginea.
 • Atunci când vă schimbați imaginea: Uneori trebuie să vă schimbați complet ideologia mărcii pentru a rămâne competitiv. Brandingul vă poate ajuta să creați o nouă imagine care să vă mențină reputația și să vă atragă publicul țintă.

Serviciul de branding

Brandingul înseamnă mai mult decât un logo și o paletă de culori. Este povestea companiei dumneavoastră, care se împletește cu emoțiile clienților dumneavoastră. Ne scufundăm în sufletul afacerii dvs., identificându-i valorile și unicitatea pentru a crea un concept care să-i capteze esența.

Serviciile noastre de branding includ proiectarea de logo-uri creative, brandbook-uri, ambalaje, precum și proiectarea de materiale vizuale pentru spațiul online și offline. Ne străduim să creăm un brand care să fie vizibil, memorabil și să evoce asociații pozitive.

Adaptam fiecare etapă a procesului de branding la publicul dumneavoastră și la tendințele pieței. Nu ne rezumăm la design, ci creăm o imagine holistică care comunică cu clienții dvs. la nivel senzorial.

În plus față de componenta vizuală, oferim și aspectul strategic al brandingului. Vă ajutăm să vă definiți punctul de vedere unic pe piață, dezvoltăm poziționarea și creăm o poveste pe care oamenii vor dori să o împărtășească.

Este important să realizăm că brandingul este o investiție în viitor. Are puterea de a crea loialitatea clienților, de a vă diferenția de concurență și de a vă face compania memorabilă. Încredințați-ne brandul dumneavoastră și îl vom face vibrant, recognoscibil și de succes.

Obțineți o consultare gratuită
și o ofertă specială

Apăsând butonul „Trimiteți”, vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor personale și sunteți de acord cu Cookies & Privacy policy