Caz de succes în promovarea unei clinici stomatologice din Chișinău

Cum am adus 115 leaduri într-o lună la prețul de 1 euro fiecare prin Instagram și Facebook

Кейс продвижения стоматологической клиники в Кишинёве

Perioada: 1 - 31 octombrie 2023
Buget: 120 euro
Regiunea de promovare: Chișinău
Rețele sociale: Instagram & Facebook
Obiectiv: atragerea de solicitări țintite pentru un anumit serviciu stomatologic (aparate dentare metalice)

Pregătirea pentru promovarea clinicii stomatologice

La început, împreună cu clientul, am definit portretul audienței țintă. Având în vedere că prețurile lor erau medii pe piață, am decis să atragem clienți prin afișarea reclamelor către bărbați și femei cu vârste cuprinse între 18 și 45 de ani (cea mai capabilă financiar parte a audienței). Reclamele au fost difuzate în întreg Chișinăul.

Promovarea clinicii stomatologice pe Instagram & Facebook

Promovarea unei clinici stomatologice este un proces destul de complicat. De aceea, înainte de a începe proiectul, i-am explicat clientului că pentru a crea un flux de solicitări care să se convertească în clienți, este necesar să alegem o ofertă cât mai avantajoasă, care să ne diferențieze de concurență.

Clientul nostru a oferit o promoție: "Aparate dentare la doar 8000 de lei pentru o singură arcadă, cu o curățare profesională gratuită, posibilitatea de plată în rate fără dobândă și o consultație gratuită".

Креативы для рекламы брекетов

Echipa noastră de specialiști a creat mai multe bannere publicitare, copywriterii au scris textele, iar specialistul în targetare a lansat testul

Rezultatele atragerii de clienți pentru clinica stomatologică

Результаты по привлечению клиентов в стоматологию в Кишинёве

Suntem foarte mulțumiți de rezultatele acestei campanii: clientul nostru este încântat și colaborăm cu succes pentru al doilea an consecutiv.

Doriți să obțineți peste 100 de leaduri cheltuind mai puțin de 120 de dolari? Putem face asta pentru dumneavoastră! Contactați-ne pentru rezultate la fel de spectaculoase.

Completați formularul sau sunați la +373 79 122 331