Design

De la design de logo-uri la site-uri web. Elegant, frumos, practic.

Un design eficient și atractiv joacă un rol esențial în crearea unei imagini unice pentru marca dumneavoastră și în comunicarea cu succes cu publicul dumneavoastră. Oferim o gamă largă de servicii de design, de la dezvoltarea de logo-uri ușor de recunoscut până la crearea de site-uri web funcționale și creative.

Ce facem:

• Logouri și branding: Echipa noastră de designeri profesioniști creează logo-uri unice și cărți de brand care identifică clar marca dumneavoastră, reflectă valorile acesteia și atrag atenția.
• Web Design: Dezvoltăm site-uri web uimitoare și funcționale, care nu sunt doar atractive din punct de vedere vizual, ci oferă și experiență de utilizare și rate de conversie.
• Design grafic: Creăm o varietate de materiale grafice - de la bannere și afișe publicitare până la ambalaje de produse și ilustrații creative.
• Design UI/UX: Ne concentrăm pe experiența utilizatorului și pe interfață pentru a asigura ușurința de utilizare și interacțiuni memorabile cu produsele sau serviciile dumneavoastră.

Cum lucrăm:

• Informare și analiză: Vă analizăm cu atenție nevoile, obiectivele și valorile pentru a crea un design care să vă satisfacă așteptările.
Concept și dezvoltare: Conceptualizăm și vă prezentăm concepte de design, ținând cont de dorințele și comentariile dumneavoastră.
Implementarea și testarea: dăm viață designului ales și îl testăm cu atenție pentru a ne asigura că funcționează și că satisface utilizatorii.

Dacă sunteți în căutarea unor designeri talentați gata să vă aducă ideile la viață și să vă îmbunătățească imaginea de marcă, serviciul nostru de design este aici pentru a vă ajuta. Contactați-ne astăzi și vom crea un design care va lăsa o impresie și vă va oferi un avantaj competitiv.

Avantajele abordării noastre

Viziune creativă

Echipa noastră de design combină creativitatea cu profesionalismul pentru a crea soluții unice și inovatoare.

Abordare personalizată

Ținem cont de brandul dvs. și adaptăm designul la identitatea dvs. unică.

Funcționalitate

Ne străduim să creăm modele care nu sunt doar atractive din punct de vedere vizual, ci și funcționale, aducând beneficii clienților și afacerii dvs.

Crearea de bannere

ST din partea clientului

de la 30 euro
de la o săptămână

Reproiectarea unui site web

ST din partea clientului

de la 120 euro
de la o săptămână

Crearea unui site web (design)

ST din partea clientului

de la 150 euro
de la o săptămână

Company Profile

O prezentare despre companie, formată din mai multe blocuri. Poate fi trimisă partenerilor și potențialilor clienți. Va fi cu siguranță utilă dacă intenționați să cooperați cu companii străine.

de la 300 euro
de la o săptămână

Aveți nevoie de un design elegant?

Lasă cererea ta pe mâna experților de la BUTTERFLY Studio!

Prin apăsarea butonului, sunteți de acord cu următoarele prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal și sunteți de acord cu Cookies & Privacy policy

Obțineți o consultare gratuită
și o ofertă specială

Apăsând butonul „Trimiteți”, vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor personale și sunteți de acord cu Cookies & Privacy policy