Audit contabil și recuperare

Audit cu BUTTERFLY - transparență și încredere în fiecare cifră!

Compania noastră oferă servicii profesionale de audit, asigurând fiabilitatea, acuratețea și transparența în contabilitate și raportarea financiară a afacerii dumneavoastră.

Vă ajutăm să țineți sub control aspectele financiare importante, asigurând conformitatea cu standardele și minimizând riscurile. Aveți încredere în noi pentru a vă oferi liniștea afacerii dumneavoastră, știind că finanțele dumneavoastră sunt pe mâini sigure.

Avantajele abordării noastre

Credibilitatea raportării

Un audit contabil asigură verificarea și validarea acurateței informațiilor financiare ale unei companii.

Minimizarea riscurilor

Auditurile detectează eventualele erori și fraude, prevenind astfel problemele financiare.

Management îmbunătățit

Recomandările de audit contribuie la optimizarea proceselor contabile și a controlului financiar

Doriți să comandați un Audit contabil și recuperare?

Lasă cererea ta pe mâna experților de la BUTTERFLY Studio!

Prin apăsarea butonului, sunteți de acord cu următoarele prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal și sunteți de acord cu Cookies & Privacy policy

Răspunsul la întrebări frecvente.

Care este scopul unui audit contabil?

Scopul unui audit contabil este de a evalua și confirma în mod independent fiabilitatea și acuratețea situațiilor financiare ale unei societăți. Acest lucru contribuie la protejarea intereselor investitorilor, creditorilor și ale altor părți interesate, precum și la detectarea și prevenirea riscurilor financiare și a fraudei.

Când și de ce ar trebui ca firma mea să aibă un audit contabil?

Auditurile contabile sunt obligatorii pentru societățile pe acțiuni, instituțiile de credit și organizațiile cu venituri mari, ca o cerință legală. Cu toate acestea, auditurile sunt, de asemenea, recomandate de politicile interne ale societății pentru a asigura transparența, a minimiza riscurile și a îmbunătăți guvernanța.

Ce beneficii va avea compania mea în urma unui audit contabil?

Un audit contabil ajută la identificarea potențialelor erori și neconcordanțe în raportarea financiară, oferă credibilitate în fața investitorilor și a creditorilor, ajută la optimizarea proceselor contabile și oferă recomandări valoroase pentru îmbunătățirea controalelor contabile și financiare.

Cât de lung este procesul de audit contabil?

Durata unui audit contabil depinde de mărimea și complexitatea întreprinderii. De obicei, poate dura de la câteva săptămâni la câteva luni.

În cursul auditului nostru, nu ne limităm la examinarea contabilității dumneavoastră, ci analizăm, de asemenea, conformitatea operațiunilor dumneavoastră cu legislația și corectitudinea reflectării acestora în documentele contabile. Specialiștii noștri identifică fiecare eroare și deficiență, prevenind potențiale amenzi.

După o examinare amănunțită, întocmim un raport detaliat privind activitatea desfășurată, în care sunt consemnate toate problemele identificate. Raportul de audit este un document oficial care asigură fiabilitatea înregistrărilor dvs. contabile.

Pentru compania dumneavoastră, un audit contabil nu este doar o procedură obligatorie, ci și un mijloc puternic de prevenire a riscurilor financiare. Noi vă ajutăm să preveniți consecințele negative înainte ca acestea să apară!

BUTTERFLY este un audit independent care are ca scop evaluarea alfabetizării înregistrărilor contabile și a conformității situațiilor financiare cu reglementările legale. Oferim audituri statutare și proactive, precum și opțiunea de a efectua auditul la sediul dumneavoastră sau la distanță, în funcție de preferințele dumneavoastră.

Prin contactarea BUTTERFLY, veți beneficia de asistență profesională de audit, audit de înaltă calitate, concluzii detaliate, recomandări pentru optimizarea contabilității, precum și de consiliere și asistență în eliminarea riscurilor financiare și fiscale.

Încredințează-ne afacerea ta și vei găsi un partener de încredere pentru protecția și dezvoltarea companiei tale!

Obțineți o consultare gratuită
și o ofertă specială

Apăsând butonul „Trimiteți”, vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor personale și sunteți de acord cu Cookies & Privacy policy